Teljeskörű WiFi beállítás irodai és otthoni környezetben

A számítógépes rendszerekben történő WiFi beállítás sok kihívást rejt magában. Elég egy rossz beállítás vagy nem megfelelően elhelyezett készülék és vezetéknélküli sebességromlás, vagy biztonsági rés alakulhat ki. Legyen szó bármilyen távolságról vagy környezetről, ha Ön stabil hálózatot szeretne, akkor értékelni fogja e szolgáltatásomat!

Router WiFi beállítás biztonságosan

Iroda és lakóház esetén is célszerű előre felmérni a munkakörnyezet paraméterei. A szobaméretek, a falak tulajdonságai, eszközök mennyisége és a felhasználói szokások is meghatározzák, hogy adott szituációba melyik Wi-Fi router ideális. A készülék kiválasztásától a biztonságos WiFi beállítás fázisáig gondoskodom róla, hogy Önnek jól működő vezetéknélküli rendszere legyen. Ha nagy távot kell áthidalni vezeték nélkül, akkor a lefedettség további jelerősítő(k) hozzáadásával növelhető.

Jelerősítő beüzemelés és AP telepítés

A Wi-Fi jelerősítő (range extender) olyan eszköz, amellyel kiterjeszthető egy vezetéknélküli hálózat hatóköre. Ha WiFi beállítás szolgáltatásomat igényli, akkor nemcsak jelerősítő, hanem dedikált Access Point (AP, azaz hozzáférési pont) konfigurációjában is tudok segíteni. Az AP akkor hasznos, ha Ön nem szeretne minden vendég felhasználónak teljes WiFi elérést nyújtani. Hozzáférési pont használatával biztonságosan, adatvédelmi előírásoknak megfelelően lehet szabályozni, hogy a vendég milyen mértékig használhassa az Ön vezetéknélküli hálózatát. E célra Ubiquiti Acces Point-okat használok, amelyeket az iparág legjobbjai közt tartják számon.

További kérdése van WiFi beállítás ügyben?

Budapest és Pest megye területén is igénybe veheti szolgáltatásaimat. Ha többet szeretne megtudni wifi beállítás ügyben, akkor keressen bizalommal elérhetőségeim bármelyikén!

Referenciák