Számítógép takarítása teljeskörű tisztítással

Egy váratlanul lelassuló PC mindenkit felidegesít. Karbantartás nélkül már néhány hónap alatt is többcentis vastagságúra nőhetnek a számítógépben lévő porrétegek. Ez problémát okoz, mert a por miatt nem fog jól működni a hűtés. Túlzott melegedés hatására rövidülhet az elektromos alkatrészek élettartama és csökkenhet az eszköz teljesítménye. Éppen ezért fontos, hogy egy számítógép takarítása rendszeresen megtörténjen.

Számítógép takarítása irodában vagy otthon

Irodaházakban és lakóépületekben is rendszeresen végzek számítógép karbantartást. Mindkét környezetben rengeteg port gyűjtenek össze a számítógépek. Nincs jelentősége, hogy milyen rendszeresen porszívózzák a padlót, vagy mennyire erős a kinti gépjárműforgalom. Ha Ön kisebb cégként tart rá igényt, akkor komplett géppark karbantartásában is tudok segíteni. Budapesten és Pest megye területén magánszemélyként nemcsak vállalkozások, hanem magánszemélyek is igényelhetik szolgáltatásaimat.

Hogyan történik egy számítógép takarítása?

A tisztítás során el kell távolítani minden port a számítógép házából. A hűtőventilátorok lapátjai között, a hűtőbordák közti hézagokban, alkatrészek és kábelek környékén is könnyen lerakódhatnak masszív, sűrű porcicák. Miattuk nem tud a levegő megfelelően áramlani, így okoznak egyre nagyobb melegedést. Számítógép portalanítás után a processzor hűtését is leszerelem és a régi, elszáradt hűtőpasztát eltávolítom. A hűtőpaszta speciális, krémszerű anyag, amely a processzor és a hűtőborda közti hőtovábbítást segíti. Idővel kiszárad, ami csökkenti a hatékonyságát. Miután felhordtam a friss pasztaréteget, visszaszerelem a processzorhűtőt, ügyelve arra, hogy semelyik alkatrész ne sérüljön.

Miért jár jól, ha engem választ?

További kérdése van számítógép takarítás ügyben?

Ha az Ön számítógépének hűtése hangosabb a megszokottnál vagy váratlan lassulásokat, lefagyásokat tapasztal, akkor jobb nem halogatni a számítógép takarítást. Keressen bizalommal elérhetőségeim bármelyikén és segítek gondoskodni az Ön munkaeszközének minél hosszabb élettartamáról!

Referenciák