Távoli segítségnyújtás megbízhatóan

Sok számítógépes karbantartási művelet elvégezhető távolról is. Így Önnek nem kell a kiszállási díjat kifizetnie, amennyiben távoli segítségnyújtás szolgáltatásomat igényli. De micsoda ez pontosan és hogyan történik a gyakorlatban?

A szoftveres hibák jelentősen visszafoghatják még a legmodernebb és legerősebb számítógépek teljesítményét is. Nincs annál dühítőbb, amikor egy PC vagy laptop váratlanul lefagy, belassul, vagy hibaüzeneteket dob fel. Hirtelen rendszerösszeomlás akár egy vállalat leállását is okozhatja. Szerencsére ezek a bosszantó hibajelenségek legtöbbször szoftveres úton, hardveres belenyúlás nélkül is megszüntethetők. De mi van akkor, ha a számítógépes rendszernek nincsen karbantartó gazdája, vagy a beüzemelést eredetileg végző szakember időközben „köddé vált”?

Távoli segítségnyújtás TeamViewer vagy Anydesk használatával

A legbiztonságosabb távelérési és távvezérlési programok segítségével rengeteg szoftveres probléma megoldásában tudok segíteni. Akkor is hasznos e szolgáltatás, ha csak frissíteni, módosítani vagy telepíteni kell egy alkalmazást. Távoli segítségnyújtásra készült szoftverrel pontosan úgy tudom vezérelni az Ön számítógépét, mintha a helyszínen lennék. E célra TeamViever vagy Anydesk programot használok, amelyek megbízható, titkosított csatornán keresztül kötik össze az én számítógépemet az Önével. Miért érdemes engem választania, ha számítógépes rendszeréhez keres karbantartó személyt?

Anydesk letöltése »TeamViewer letöltése »

További kérdése van távtámogatással kapcsolatban?

Ha hibát tapasztal számítógépes rendszerében, vegye igénybe karbantartó szolgáltatásaimat! Személyes ügyintézésben is számíthat segítségemre Budapest és Pest megye területén. További kérdés esetén keressen bizalommal bármelyik elérhetőségemen!

Referenciák