Számítógép javítás szoftveres hibaelhárítással

Megszokhatta, hogy számítógépe egyszerűen csak működik. Aztán egy napon hirtelen lelassul, ami hihetetlenül frusztráló. A korszerű számítógépeket úgy építették, hogy egyidejűleg sok programot futtassanak. Viszont ez a bonyolultság nehezebbé teszi, hogy kiderüljön, mi lassítja a számítógépet. Csak túl sok program volt megnyitva, vagy más hiba is rejtőzik a háttérben? A számítógép javítás során kiderül a probléma.

Szoftveres javítás szolgáltatásomat azoknak javaslom, akik nem tudnak gördülékenyen dolgozni a váratlan hibák, lassulás, vagy elállítódott operációs rendszer miatt. Kisvállalkozásokban és otthoni környezetben is bármikor szükséges lehet egy átfogó számítógép javítás. De mi a problémák okozója?

Számítógép javítás gyorsítással

Hatékony módszer megvizsgálni a háttérben futó alkalmazásokat. Sokszor olyan programok terhelik a számítógépet, amelyeket a felhasználó nagyon ritkán nyit meg – legalábbis szánt szándékkal. Számítógép javítás szolgáltatásom esetén, ha az a cél, hogy az Ön eszköze gyorsabb legyen, azonosítom a háttérben futó alkalmazásokat. Sokszor találok olyan szoftvert, amely a valóságban nincsen kihasználva, viszont terheli a processzort.

Megoldás, ha az operációs rendszer indulásakor tiltom, vagy (igény szerint) törlöm az automatikusan bekapcsoló, kihasználatlan programokat. Előfordulhat, hogy nem látható, viszont káros alkalmazások miatt lassú a számítógép. Vírusírtó nélküli PC vagy laptop esetén erősen ajánlott mihamarabb jogtiszta, megbízható antivirus program telepítése és víruskeresés elindítása. Ha Ön munkája során rendszeresen használ internetböngészőt, annak beállításait is érdemes áttekinteni. Végül, de nem utolsósorban a túl kicsi memória (RAM) méret is visszafoghatja egy számítógép teljesítményét.

A fenti példákkal csak néhányat említettem a lehetséges problémaforrások közül. A valóságban még több szoftveres hiba is kialakulhat bármilyen számítógépes rendszerben. Ezeket szituációtól függően személyesen, vagy távoli segítségnyújtással is segíthetek Önnek megtalálni és kijavítani.

További kérdése van?

Ha szeretné megőrizni a gördülékeny számítógépes munkavégzést otthonában vagy munkahelyén, szívesen állok rendelkezésére Budapest és Pest megye területén. Igényelje professzionális számítógép karbantartás szolgáltatásomat és szabaduljon meg hosszú távra a bosszantó szoftveres problémáktól!

Referenciák