Könyvelő program áttelepítése új számítógépre

A könyvelésre használt számítógépeken rengeteg fontos és bizalmas információ halmozódik fel. Éppen ezért fontos, hogy amikor Ön új számítógépre vált, minden mappa és fájl elérhető maradjon. Egy könyvelő program áttelepítése, fontos adatok és régi szoftverek költöztetése kényes folyamat, amihez jól jöhet egy segítő kéz.

Hogyan történik egy könyvelő program áttelepítése?

Ha Ön könyveléssel foglalkozik, akkor tapasztalhatja, hogy napi szinten rengeteg adatot kell gyorsan elérnie. Idővel minden könyvelésre használt számítógép elavul, ilyenkor a munkához használt programokat és értékes fájlokat új számítógépre kell átmozgatni. Szolgáltatásaim részét képezi komplett adatmentés és szoftverköltöztetés is.

Az áttelepítés több módon történhet. Lehetséges opció, hogy az installálást és fájlmozgatást is az Ön munkahelyén végzem el. Így amint megtörtént a költöztetési folyamat, azonnal leellenőrizheti az eredményt és használatba veheti új számítógépét. Ha igényt tart rá, akkor saját helyszínemen, előre is el tudom végezni a telepítést. Így Önnél már csak az adatok költöztetése történik meg és nem kell megvárnia, amíg az összes szoftvert feltelepítem.

Könyvelői program és fájlkönyvtár biztonságossá tétele

Az adatok átköltöztetésén kívül fontos, hogy az Ön új számítógépe minél jobb védelmet nyújtson. Előfordulhatnak olyan váratlan, bosszantó balesetek, amiket hardveres probléma, adatlopási kísérlet vagy vírustámadás okoz. Megfelelően karbantartott számítógéppel az Ön adatai biztonságban lehetnek.

Emellett jogtiszta, megbízható vírusirtó szoftvert is érdemes használnia, hogy munkáját biztonságosan és gördülékenyen végezhesse. Nemcsak könyvelő program áttelepítése, hanem komplett számítógépes rendszerek tervezése esetén is számíthat a segítségemre.

További kérdése van könyvelő program áttelepítése ügyben?

Szolgáltatásaimat egyfős vállalkozások és nagyobb létszámú könyvelői irodák is igénybe vehetik. Alkalmi vagy hosszútávú együttműködés esetén, Budapest és Pest megye területén egyaránt örömmel állok rendelkezésére. Ha többet szeretne megtudni, keressen bizalommal elérhetőségeim bármelyikén!

Referenciák