Számítógép gyorsítás új PC vásárlása nélkül

Elkerülhetetlen, hogy minden számítógép idővel lelassul. A programok növekvő teljesítményigénye miatt az Ön számítógépe is csigalassúvá válhat. Ez stresszessé teheti a munkafolyamatokat, rengeteg várakozási időt okoz akkor is, amikor gördülékeny ügyintézésre lenne szükség. Ilyenkor többen is beleesnek abba a hibába, hogy az egész számítógépet újabbra cserélik, pedig sok esetben költséghatékonyabb megoldással is megoldható a számítógép gyorsítás.

Szoftveres karbantartás számítógép gyorsítás céljából

Az elavult operációs rendszerek frissítése érzékelhető sebességnövekedéssel jár. Szakértői és felhasználói tesztek is igazolják, hogy a régebbi Windows 7 és 8 kiadásokhoz képest jelentősen gyorsultak a ma elérhető verziók.

Az Ön számítógépének sebességét az is ronthatja, ha kihasználatlan alkalmazások futnak a szoftver hátterében. Célszerű leellenőrizni, hogy milyen programok indulnak el az operációs rendszerrel együtt. Ha van közöttük olyan, amelyiket Ön nem használ, akkor korlátozható a betöltéskor automatikusan elinduló alkalmazások száma.

Rosszindulatú programok, vírusok és kémszoftverek is ronthatják egy számítógép teljesítményét. Érdemes meggyőződnie arról, hogy az Ön számítógépén található-e vírusírtó program? Szolgáltatásaim részét képezi számítógépek telepítése is. Így jogtiszta operációs rendszer és antivirus szoftver beszerzésében, beüzemelésében egyaránt számíthat rám.

Számítógép gyorsítás RAM bővítéssel és SSD cserével

A legújabb Windows operációs rendszer kevesebb hardveres memória (RAM) használatát igényli, mint korábbi kiadásai. Ennek ellenére bizonyított, hogy a RAM bővítés által gördülékenyebb a programok működése, reakcióideje. Ha az Ön számítógépe merevlemezt (HDD) tartalmaz adattárolás céljából, akkor érdemes fontolóra vennie a HDD cseréjét mozgó alkatrész nélküli háttértárra (SSD). SSD használatával elképesztő értékben lerövidülnek a betöltési idők. A programok megnyitása és fájlok mozgatása villámgyorsnak fog tűnni a korábbi HDD-hez képest! Szükség esetén HDD-ről SSD-re költöztetésben is tudok segíteni.

További kérdése van számítógép gyorsítással kapcsolatban?

Budapesten és Pest megye területén, irodák és lakossági ügyfelek számára egyaránt igénybe vehető számítógép gyorsítás és karbantartás szolgáltatásom. Ha többet szeretne megtudni vagy árajánlatot kérne, akkor vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim bármelyikén!

Referenciák