Számítógép telepítés

Egy nem megfelelő szoftverekkel telepített számítógép könnyebben lelassul és meghibásodik. Naprakész, biztonságos programok nélkül temérdek hibaüzenet és lefagyás nehezítheti a munkavégzést. Ha nem akarja, hogy számítógépe az őrületbe kergesse Önt, akkor érdemes odafigyelnie arra, hogy milyen operációs rendszert és programokat telepít rá. Egy összetettebb otthoni vagy irodai környezetben az átlagfelhasználói szintnél mélyebb ismeretek szükségesek. Finombeállítások kellhetnek ahhoz, hogy a számítógép telepítés során az egész rendszer eszközei gondtalanul együttműködhessenek.

Számítógép telepítés kisvállalkozások részére

Igénybe veheti laptop/PC telepítő szolgáltatásomat, így biztos lehet abban, hogy az Ön számítógépes eszközei naprakész, biztonságos és jogtiszta forrásból származó szoftvereket futtatnak. Meglévő gép újra telepítése, vagy újonnan vásárolt gép teljes installációja egyaránt lehetséges. Utóbbi nem azt jelenti, hogy egy nyers, szűz állapotú Windows számítógépet hagyok Önnél. Professzionális környezetekben naprakész szerkesztő programokra (Office csomag, szerkesztő programok, vírusírtó stb.) is szükség lehet. Ezek telepítésében is számíthat rám!

Előzetesen átbeszéljük, hogy az operációs rendszeren kívül milyen egyéb programokra lesz szüksége. A telepítés folyamata órákig eltarthat. De ha Ön azt igényli, akkor már előre is elvégezhetem a teljes szoftveres beüzemelést. Saját helyszínemen, előre is bekonfigurálhatok egy vagy több a számítógépet és hálózati eszközt, amennyiben ezt engedélyezi. Így előre feltelepített alkalmazásokkal szállítom Önhöz a komplett gépparkot és megspórolhatja a többórás várakozást.

Számítógép telepítés távolról

Ha már meglévő számítógépén új program telepítésére vagy szoftveres karbantartásra lenne szükség, azt sok esetben távolról is elvégezhetem. Hosszadalmas telefonbeszélgetés helyett az interneten keresztül, képernyőmegosztással segítek leküzdeni a lehető legtöbb szoftveres akadályt. Így kiszállási díj nélkül és kevesebb várakozással is folytatódhat a gördülékeny munkavégzés! (Fontos azonban, hogy operációs rendszer telepítése csak személyesen végezhető el.)

További kérdése van?

Egész Budapesten és Pest megyében is igénybe veheti szolgáltatásaimat. Keressen bizalommal bármelyik elérhetőségemen és készséggel állok rendelkezésére bármilyen számítógép telepítés kérdés esetén!

Referenciák