Számítógép karbantartás

A céges adatok, vagy akár családi fotók elvesztése ugyanúgy borzalmas élmény. Rendkívül frusztráló, amikor az Ön által évek óta használt számítógép karbantartás hiánya miatt váratlanul meghibásodik. A probléma okozója lehet vírus miatti lassulás, túlmelegedés, centivastag porrétegek a gépházban és még sorolhatnám. Ezek a hibák apró figyelmetlenségek miatt alakulnak ki, pedig könnyen megelőzhetők lennének. Egy irodai és otthoni számítógépes hálózatnak, informatikai rendszernek is rengeteg feladatot kell megbízhatóan teljesítenie.

számítógép karbantartás évek óta munkám részét képezi. Találkoztam sok elkeseredett felhasználóval, magánszemélyekkel és kisvállalkozások vezetőivel. Legtöbbjük ártatlannak tűnő gondtalanság miatt vált szoftveres összeomlás vagy adatvesztés áldozatává. Egy átlagfelhasználótól nem várható el, hogy a naprakész számítógépes karbantartás minden részletét ismerje. Ha Ön szeretne professzionális segítséget igényelni számítógépes karbantartásra, akkor az alábbi szolgáltatásaimat veheti igénybe:

Számítógép karbantartás szolgáltatások

Számítógépek telepítése

Megbízható forrásból származó szoftvereket telepítek az Ön számítógépére. Ha új számítógép vásárlása előtt áll, akkor a beszerzésben és beüzemelésben is számíthat rám.

Szoftveres javítások

Ha valami elállítódott, belassult a számítógép, megtelt a merevlemez, vagy túl sok a felugró hibaüzenet… akkor nagyon értékelni fogja e szolgáltatásomat!

Irodai számítógépek teljeskörű tisztítása

Az egyik legfontosabb számítógép karbantartás. Az Ön számítógépében rengeteg szennyeződés rakódhat le már egy-két év alatt is. A hűtőket is érdemes időnként új pasztával ellátni. Mindez segíti a stabilabb működést és hosszabb élettartamot.

Hálózati eszköz (router, AP, jelerősítő) konfigurálása

Hogy Önnek az egész irodában vagy otthon erős Wi-Fi kapcsolata legyen!

Nyomtatók beállítása

Legyen az közvetlenül csatlakoztatott vagy hálózaton megosztott (több számítógépről hozzáférhető) nyomtató, a printre váró fájlok biztosan célba érnek!

Vírusirtás

A megfelelő szoftveres számítógép karbantartás elengedhetetlen része egy naprakész vírusirtó szoftver!

Könyvelői programok mentése és költöztetése

Ha bizalmas fájlokat és régi szoftvereket kell új gépre költöztetni, akkor nagy előnyt jelent egy segítő kéz.

Fizikai sérülés mentes számítógépek adatmentése

Alkalmi vagy hosszú távra automatizált mentési folyamatokkal biztos lehet értékes adatainak biztonságában. Csak olyan számítógépnél vállalok adatmentést, amelynek hardvere nem sérült.

Távoli segítségnyújtás

Szoftver alapú számítógépes karbantartás esetén, amennyiben Ön felhatalmaz rá, sok esetben távolról is tudok segíteni.

Laptop, számítógép gyorsítása

Nem biztos, hogy hibás az Ön eszköze. Az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak korszerűsítésre szorul. Gyorsabb vagy nagyobb háttértárral (HDD cseréje SSD-re, RAM bővítés) sok számítógép új erőre kap!

Referenciák